NV samtaler :/

Vinterjakker til drenge og piger

Hej søde mennesker!

Jeg håber i alle har det dejligt, hvad i end er i gang med. Jeg tror ikke, jeg er den eneste, der har bemærket det er blevet rigtig koldt. Hver morgen går jeg ud af døren kl 07, og jeg kommer for det meste først hjem, når det er ved at blive mørkt igen. Så jeg er for det meste kun ude, når det er meget koldt. Jeg har ikke skiftet til vinterjakke endnu, men gør det nok i denne uge. Det er blevet for koldt at have min nuværende jakke på, selv med en varmt trøje indenunder.
Jeg har selv en vinterjakke, men tænkte jeg ville give, jer der skal have nye vinterjakker i år, nogen fif om gode vinterjakker. Især nu når det snart begynder at sne, og blive endnu koldere end det i forevejen er 😉

Skærmbillede 2013-11-19 kl. 20.37.48 Skærmbillede 2013-11-19 kl. 20.38.03

Skærmbillede 2013-11-19 kl. 20.40.11

Der vil både være forslag i den billige og dyre ende. Jeg vil personligt selv kun bruge en formue på en jakke, hvis jeg ved den ikke skal skiftes ud næste år. Men der findes mange steder, hvor man også kan få billige vinterjakker, men synes kvaliteten for det meste passer til prisen.

Skærmbillede 2013-11-19 kl. 20.59.021. Canada Goose – Et mærke jeg tror mange kender, jeg har selv den grå som vinterjakke. Jeg investerede i en sidste år, og frøs slet ikke hele vinteren igennem. Jeg synes den er alle pengene værd, og kan klart anbefale den. Men hvis du er typen, der skifter vinterjakken ud hvert år, ville jeg ikke give så mange penge væk.

Skærmbillede 2013-11-19 kl. 21.03.19

2. Peak Perfomance – Jeg tror også en del kender dette mærke. Jeg har selv en efterårs jakke fra mærket, det er den jakke jeg stadig bruger, kvaliteten er virkelig god, og den holder godt på varmen. Så jeg kan helt klart også anbefale den.

Skærmbillede 2013-11-19 kl. 21.53.08

3. Carhartt – Jeg har aldrig selv eget den, men jeg har lånt en af mine venners et par gange, og den er virkelig også en kvalitetsjakke. Den holder godt på varmen, jeg overvejede også selv at købe en, da den er virkelig god.

Skærmbillede 2013-11-19 kl. 22.19.00

4. Abercrombie & Fitch – Jeg har aldrig selv eget en jakke derfra, men mange af mine veninder elsker, elsker, elsker deres jakker. Så hvis man også vil prøve at se meget godt ud, kunne det være man skulle overveje en jakke fra Abercrombie.

Skærmbillede 2013-11-19 kl. 22.24.04

5. H&M – Hvis man skifter vinterjakken meget ofte, eller ikke rigtig har pengene til en meget dyr jakke, findes der masser gode alternativer, for de andre vinterjakker. B.la. laver h&m nogen meget gode vinterjakker, de holder måske ikke så længe, men prisen har jo lidt med kvaliteten at gøre. Men de laver nogen meget pæne og billige jakker, ikke kun i h&m, men man kan finde billige jakker mange steder.

Jeg håber i kunne bruge det og det kunne inspirere lidt. Møs <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NV samtaler :/