Galla time

Kylie Cosmetics – Lip Kits

Hey wonderful readers

Jeg har altid haft meget små og tynde læber, hvilket har gjort, at jeg aldrig har gået med læbestift, selvom jeg altid har ønsket at dress-up mine læber up med farve. Jeg har stor passion for make-up, så jeg har altid været ked af ikke at have selvtilliden til at bruge flotte farver på læberne.

Som mange jo ved launchede Kylie Jenner sine Lip Kits i år, og det var første gang jeg selv investerede i en læbestift. Og jeg har været forelsket lige siden. Jeg følte, det var værd at investere i, da Kylie blandt andet er kendt for hendes læber. Hun har selv haft en struggle med tynde læber, og derfor var det hendes mærke jeg prøvede først. Udover det synes jeg det var billigt. En lip liner og læbestift for 29 dollars er en god deal. Især når kvaliteten faktisk er rigtig god.

skaermbillede-2016-10-31-kl-16-40-01

På nuværende tidspunkt har jeg 8 af dem, og planlægger at købe flere. De kan helt klart anbefales især hvis man skal købe læbestifter for første gang, så er det meget rart der følger en matchende lip liner med. Jeg synes også matte læbestifter er rigtig gode, da jeg føler det ser lidt mere naturligt ud, hvis i kan følge mig. Som om det er skabt til læberne, og ikke noget der er sat på.
Et tip er også altid at bruge lip liner, hvis man som mig ikke har særlig fyldige læber. Men hver opmærksom på at der er mange fake sider, Kylie har selv udtalt at de fake produkter også kan være farlige, så skal i finde hendes hjemmeside findes den på hendes twitter og instagram. Hun sælger selvfølgelig også andet end læbestifter, dog har jeg endnu ikke prøvet hendes andre produkter endnu.

Håber i kunne bruge mine tips til noget. Og skriv endelig en kommentar, hvis i selv har tips til piger med tynde læber eller et godt læbestift brand.

Masser af kærlighed herfra xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Galla time